Acne- en littekentherapie

– because we love skin –

Troubleshooter acnetherapie

Een huid met acne heeft de begeleiding en het geduld van een (huid)therapeut nodig. Zorg samen met de specialist voor meer zelfvertrouwen en krijg weer een gezonde huid. Uiteraard hoort thuis advies hier ook bij.

60 min.

€ 95,-

Afspraak maken

Littekentherapie

Littekens hebben de begeleiding en het geduld van een (huid)therapeut nodig. Zorg samen met de specialist voor meer zelfvertrouwen en krijg weer een gezonde huid. Neem contact met ons op om de behandeling die nodig is te bespreken.

60 min.

v.a. € 85,-

Afspraak maken

Microneedling

Door middel van microneedling zorgen wij ervoor dat de huid sterker, soepeler, egaler en zelfs dikker wordt. Tijdens de behandeling ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid. Door deze minuscule kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals hyaluronzuur extra goed opgenomen. Tevens wordt de celdeling, de aanmaak van collageen en elastine extra gestimuleerd. Het effect van de behandeling is gelijk zichtbaar, maar maakt maanden na de behandeling nog nieuw collageen en elastine aan. Het advies is om de behandeling meerdere keren te herhalen (kuurverband).

 1. Een gladdere en frissere huid
 2. Fijnere poriën
 3. Minder rimpels en fijne lijntjes
 4. Verbetering van de huidstructuur
 5. Vermindering van pigmentvlekken
 6. Opvulling van (acne)littekens
 7. Verzachten van operatie of traumatische littekens

60 min.

€ 145,-

Afspraak maken

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandeling waarbij een apparaat de dode huidcellen verwijderd. Tijdens deze behandeling zuigt het apparaat de huid vacuüm en tegelijkertijd schuren kristallen over de huid. De behandeling heeft een peel effect en kan zeer gecontroleerd uitgevoerd worden. Na één behandeling is er al resultaat zichtbaar.

60 min.

€ 129,-

Afspraak maken

Jeunesse Special Abonnement

Een abonnement waarbij u € 105,- betaald en € 150,- als maandelijks tegoed ontvangt. U bent vrij om te kiezen welke behandeling u wilt afnemen per maand of welke producten van de Jeunesse productlijn wilt aanschaffen.

Voorwaarden: Dit abonnement is na 1 jaar, maandelijks opzegbaar. Met een opzegtermijn van één maand. Het tegoed blijft maximaal twee maanden staan en kan niet worden meegenomen naar een derde maand.

€ 105,- per maand

 Spelregels

 • Het bedrag wordt maandelijks automatisch geïncasseerd.
 • Extra’s kunnen altijd los worden bijgeboekt en dienen in de huidkliniek direct betaald te worden.
 • Bent u verhinderd? Graag 48 uur van tevoren afmelden, tijdens onze werkdagen. Anders vervalt helaas de afspraak voor de desbetreffende maand.
 • Bij opzeggen van het abonnement dient er rekening te worden gehouden met één maand opzegtermijn.
 • Het abonnement is persoonsgebonden.