Over ons

– because we love skin –

Elke medische en cosmetische behandeling is bij ons een maatpak. Er wordt gekeken naar jouw persoonlijke huidsituatie. We beginnen met een uitgebreide huid en/of body analyse, aan de hand hiervan komen onze specialisten met een behandeladvies.

Onze specialisten maken gebruik van de volgende apparatuur en producten: licht- en lasertherapie, hydro- en microdermabrasie, LED-therapie, Ultherapy, PlexR plasma, coagulatie, no needle mesotherapie, mesoneedling/dermapen, mesogun skinboosters, cryotherapie, cavitatie, LPG endermologie, (medische) peelings, werkstof ampullen en well-aging cosmeticaproducten. Wij hebben meer dan 27 apparaten in huis, waardoor er bijna geen één huidaandoening is die wij niet kunnen behandelen.

Wij nemen graag de tijd voor je, zodat het zowel geestelijk als lichamelijk een traktatie is. Wat u van een private clinic mag verwachten. Verbetering voor zowel innerlijk als uiterlijk, van top tot teen. De zorg begint bij Jeunesse met vers gemaakt fruit water, natuurlijke thee en 100% Arabica koffie.

Wist u dat wij BIG geregistreerd zijn en aangesloten zijn bij de kwaliteitsregister en diverse vakbonden? Wist je dat je afhankelijk van je zorgverzekering een hoop behandelingen bij ons vergoed krijgt via uw zorgverzekering? Informeer hiernaar bij je zorgverzekering of vraag ons om advies, wij helpen je graag!

Wij zijn aangesloten bij:

foto-sophie-site--e1671720389417-904x1024

Sophie

eigenaresse Jeunesse
huidtherapeute

fousia-foto-site--768x1024

Fousia

grondlegger Jeunesse
huidtherapeute