Anti-aging

– because we love skin –

Jeunesse Special (3 in 1 treatment)

Tijdens de Jeunesse Special behandeling wordt er gebruik gemaakt van drie technieken, die gekozen worden op basis van uw huid. Tijdens de behandeling wordt elke vierkante centimeter behandeld. Het heeft een ontgiftende werking en reinigt de huid grondig. Ook zorgt de behandeling voor een mooi herstel doormiddel van hydratatie. Dit resulteert in fijnere poriën, fijne lijntjes (rimpels) verzachten, pigmentvlekken worden lichter en de huid verheldert. Door de toepassing van drie technieken kan er tot diep in de huid gewerkt worden.

60 min.

€ 170,-

Afspraak maken

Jeunesse Special Deluxe (3-in-1 treatment)

Jeunesse Special d.m.v. 3 meerdere licht- en laser apparaten worden toegepast om het beste resultaat te bereiken (populaire behandeling)

Combinatie van pigmentatie, roodheid/vaten en huidverjonging:

 • Genesis laser,
 • Vaatlaser,
 • Skin rejuvenation

60 min.

€ 595,-

Afspraak maken

RF Needling

Radiofrequente microneedling is een non-invasieve huid verbeterende techniek. Met RF-microneedling stimuleren we met een combinatie van microneedling en radiofrequente golven de huid op verschillende dieptes.

RF-microneedling maakt gebruik van speciale ‘geactiveerde’ gouden naalden om micropuncties in de huid te creëren en tegelijkertijd radiofrequente energie af te geven via deze puncties.

60 - 90 min.

v.a. € 170-

Afspraak maken

Skin rejuvenation (IPL)

Skin rejuvenation is een veilige manier om verkleuringen te verhelderen en uw huid weer in zijn originele staat te herstellen.

 1. Behandelen van pigment/zonnevlekken
 2. Behandelen van couperose en rosacea
 3. Behandelen van gesprongen haarvaatjes, roodheid verdwijnt
 4. Behandelen van spider naevus (een concentratie van gesprongen adertje(s))
 5. Productie van de talgklieren remmen
 6. Het strakker maken van de huid
 • Smal gebied – € 85,-
 • Middelgroot gebied – € 150,-
 • Groot gebied – € 200,-

Mesoestetic Eyecon

Mesoestetic Eyecon behandeling is speciaal ontwikkeld voor de huid rondom de ogen. Het zorgt ervoor dat donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en/of overhangende oogleden verminderen. De Mesoestetic Eyecon bestaat uit zes behandelingen, waarbij een peeling en microneedling elkaar afwisselen. Daarbij passen wij na iedere behandeling de Eclat+ lichttherapie toe. De behandeling wordt wekelijks uitgevoerd. Een ware boost voor de huid rondom de ogen met altijd een prachtig resultaat.

6x 60 min.

€ 680,-

Afspraak maken

Mesoestetic Age Element

Mesoestetic Age Element is een anti-aging behandeling die ervoor zorgt dat de productie van essentiële eiwitten en de levensduur van cellen verbeterd. Hierdoor zal het huidverouderingsproces vertraagt worden. Allereerst wordt er tijdens de behandeling een diagnose gesteld op basis van uw huid. Vervolgens zal er een samenstelling gemaakt worden door middel van meerdere verschillende boosters. De samenstelling is voor ieder persoon anders. De behandeling bestaat uit een kuur van vijf behandelingen die wekelijks plaatsvinden. Age Element is een niet-invasieve behandeling en is inclusief de Eclat+ lichttherapie behandeling.

5x 60 min.

€ 680,-

Afspraak maken

Skinboosters (Special)

De Skinboosters bestaan uit een cocktail van diverse werkstoffen die in de huid geïnjecteerd worden. Skinboosters worden helaas af en toe vergeleken met fillers. Het zijn echter twee hele verschillende termen met andere resultaten. Skinboosters zorgen voor een betere conditie van de huid, door de hydratatie tot diep in de huid te verbeteren. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer, steviger en zal meer stralen dan voorheen. De behandeling bestaat uit een kuur van twee behandelingen en heeft een geleidelijk proces, waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt.

2x 60 min.

€ 395,-

€ 150,-

Touch-up
Afspraak maken

PlexR

PlexR is een niet-invasieve behandelmethode wat werkt op basis van plasma dat ontstaat door geïoniseerde gasmoleculen. Er ontstaat een kleine boog van geladen plasma, zonder direct contact met de huid. Deze boog raakt de huid puntsgewijs aan, waardoor de bovenste huidlaag nauwkeurig verdampt. Vervolgens ontstaat er een reactie in de huid, waardoor de elastische vezels samentrekken en dit zorgt voor een liftend effect. Een serie van puntsgewijze aanrakingen zorgt ervoor dat er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. Door middel van PlexR kan onder andere het gebied rondom de ogen behandeld worden.

120 min.

v.a. € 399,-

Afspraak maken

Ultherapy

Ultherapy is een niet-invasieve behandeling waarbij het huidoppervlak nagenoeg onbeschadigd blijft. Door middel van ultrasound worden er kleine gaatjes gemaakt in de huid, tot een diepte van 4,5 millimeter. Hierdoor wordt er collageen en elastine gestimuleerd. Dit maakt de huid strakker en heeft een natuurlijk liftend effect. Het uiteindelijke resultaat van de eerste behandeling is zichtbaar na twee tot drie maanden en werkt door tot zes maanden. Na twee à drie maanden volgt de touch up, waarbij de huid nog eens extra wordt gestimuleerd. De behandeling kan ingezet worden voor het liften en verstrakken van de wenkbrauwen, hals, het onderste gedeelte van het gezicht en het verminderen van lijntjes op het decolleté.

60 min.

v.a. € 595,-

€ 150,-

Touch-up
Afspraak maken

Jeunesse Special Abonnement

Een abonnement waarbij u € 105,- betaald en € 150,- als maandelijks tegoed ontvangt. U bent vrij om te kiezen welke behandeling u wilt afnemen per maand of welke producten van de Jeunesse productlijn wilt aanschaffen.

Voorwaarden: Dit abonnement is na 1 jaar, maandelijks opzegbaar. Met een opzegtermijn van één maand. Het tegoed blijft maximaal twee maanden staan en kan niet worden meegenomen naar een derde maand.

€ 105,- per maand

 Spelregels

 • Het bedrag wordt maandelijks automatisch geïncasseerd.
 • Extra’s kunnen altijd los worden bijgeboekt en dienen in de huidkliniek direct betaald te worden.
 • Bent u verhinderd? Graag 48 uur van tevoren afmelden, tijdens onze werkdagen. Anders vervalt helaas de afspraak voor de desbetreffende maand.
 • Bij opzeggen van het abonnement dient er rekening te worden gehouden met één maand opzegtermijn.
 • Het abonnement is persoonsgebonden.