Eclat+ Lichttherapie: Walk in Concept

– because we love skin –

Vier kleuren, 100% zuiver licht: uw huid zal weer als herboren aanvoelen. Elke kleur in de medisch gekeurde Eclat staat voor zijn eigen huidverbeteringseigenschap.

De lichttherapie vraagt 12 tot 24 minuten van uw tijd, om de huid een spectaculair resultaat te geven. Eclat lichttherapie bieden we aan in onze Eclat bar, onder begeleiding van een huidspecialist.

Bij lichttherapie kunt u onder andere denken aan de behandeling van pigmentatie, fijne lijntjes, collageen stimulatie, acne en algehele huidverbetering. U krijgt een geweldige glow op uw gezicht, waardoor de lichttherapie perfect is voordat u naar een feest gaat.

Ga voor een mooie tint en glow, ga voor de Eclat. Het gezonde licht werkt ook anti deprimerend op uw gestel. Een hoop klanten ervaren lichttherapie dan ook als zeer geschikt tegen winterdepressies.

Zowel voor huidverbetering of tegen een winterdepressie, adviseren we een kuur. U begint met 2 à 3 keer per week, vervolgens 1 keer per week.

 • Kuurkaart 12 sessies – € 325,- (10+2).

24 min.

€ 32,50

Afspraak maken
 • Rood licht
  Rood licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid.
 • Geel licht
  Geel licht geeft algemene cosmetische huidverjonging door de vermindering van rimpels en fijne lijntjes.
 • Blauw licht
  Blauw licht voorkomt de groei van bacteriën en dood bestaande bacteriën. Wat effectief werkt op de behandeling van acne.
 • Groen licht
  Groen licht stimuleert de groei van nieuwe cellen die de huid weer kunnen herstellen en werkt verhelderend op pigmentvlekken.
 • Rood + Geel licht
  Rood + geel licht vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elastine in de huid en bevordert de aanmaak van collageen.
 • Rood + Blauw licht
  Rood + Blauw licht: een goede behandeling tegen acne. Het werkt antibacterieel en anti- inflammatoire. Vermindert de kans op littekens.