Licht- en lasertherapie

– because we love skin –

Jeunesse Special Deluxe (3-in-1 treatment)

Jeunesse Special d.m.v. 3 meerdere licht- en laser apparaten worden toegepast om het beste resultaat te bereiken (populaire behandeling)

Combinatie van pigmentatie, roodheid/vaten en huidverjonging:

  • Genesis laser,
  • Vaatlaser,
  • Skin rejuvenation

60 min.

€ 595,-

Afspraak maken

Skin rejuvenation (IPL)

Skin rejuvenation is een veilige manier om verkleuringen te verhelderen en uw huid weer in zijn originele staat te herstellen.

  • Behandelen van pigment/zonnevlekken
  • Behandelen van couperose en rosacea
  • Behandelen van gesprongen haarvaatjes, roodheid verdwijnt
  • Behandelen van spider naevus (een concentratie van gesprongen adertje(s))
  • Productie van de talgklieren remmen
  • Het strakker maken van de huid

€ 85,-

Smal gebied

€ 150,-

Middelgroot gebied

€ 200,-

Groot gebied
Afspraak maken

Genesis laser

De Genesis laserbehandeling zorgt voor verbetering van de structuur en het gladder maken van de huid. Het stimuleert collageen en elastine, daarnaast vermindert het de roodheid. Het is een populaire behandeling zonder herstelperiode. Daarnaast kan de behandeling het hele jaar toegepast worden.

60 min.

€ 250,-

Afspraak maken

Pearl fractional laser

De Pearl fractional laserbehandeling voor het effectief aanpakken van rimpels, onregelmatige huidtextuur, acnelittekens en pigmentatie. Het pakt de problemen tot diep in de huid aan. Na 1 behandeling heb je al een mooi resultaat. Bij diepere littekens en/of rimpels moet de behandeling herhaald worden.

Daarnaast kan de behandeling een aanvulling zijn voor andere behandelingen.

v.a. € 400,-

Afspraak maken

Vaatlaser

Tijdens de vaatlaserbehandeling worden door middel van een vaatlaser (kleine) storende adertjes of vaatjes snel en veilig verwijderd. Deze behandeling is voor zowel het gezicht, als het lichaam mogelijk. We werken met de Nd:YAG laser.

30-60 min.

v.a. € 60,-

Afspraak maken

Carbon Laser Peeling

De carbon laserbehandeling is effectief voor een diepe reiniging van de huid. Het is een zeer geschikte behandeling voor het verminderen van rimpels, grove poriën, acne, littekens en het herstellen van de huid. De carbon laser peeling dringt tot diep door in de lagen van de huid, waardoor deze sneller vernieuwen. Dit zorgt ervoor dat de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen.  Na één behandeling is er al resultaat zichtbaar.

€ 175,-

Afspraak maken