Lichaamscontour verbetering

– because we love skin –

LPG endermologie

De enige niet-invasieve mechanische huidstimulatie techniek, die het cel metabolisme op natuurlijke wijze reactiveert. Het vermindert resistente en plaatselijke vetten met meer dan +70%. Het strijkt de sinaasappelhuid glad en verstevigt de onderhuid. Voor het best haalbare resultaat wordt er sterk aangeraden om de behandeling één tot twee keer per week uit te voeren. De behandeling is 100% procent natuurlijk.

Volgende indicaties zijn onder andere mogelijk om te behandelen met LPG endermologie: cellulite, detox, wallen, doffe huid, huidversteviging, plaatselijk vet, onderkin, na zwangerschap, lipoedeem, lymfedrainage, oncologische voor- en nazorg, littekens, EndermoPuncture

Controleer uw zorgverzekering voor eventuele vergoeding.

  • Kuur 9 behandelingen – € 680,- (= € 85 korting)
  • Kuur 15 behandelingen – € 1.125,- (= € 150 korting)
  • Kuur 25 behandelingen – € 1.625,- (= € 500 korting)
  • Kuur 12 behandelingen LPG endermologie en 5 behandelingen cryolipolyse – € 1.320,-

40 min.

€ 85,-

Afspraak maken

Cellulite en behandeling voor plaatselijk vet

Voor de behandeling van cellulite en vet bij kleinere gebieden wordt er gebruik gemaakt van de cavitatie. LPG endermologie wordt met name ingezet voor grotere probleemgebieden of een combinatie van beide is ook mogelijk.

Cavitatie

Cavitatie is een niet-invasieve behandeling, waarbij geluidsgolven het lichaam in worden gestuurd. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetcellen in beweging komen. Hierdoor worden de wanden van de vetcellen afgebroken, waardoor het vet vrij komt. Het lichaam voert dit vet vervolgens af. Bij deze behandeling kunnen kleine gebieden behandeld worden.

30 min.

v.a. € 45,-

Afspraak maken

Cryolipolyse

Bij cryolipolyse worden de vetcellen bevroren door middel van een vacuümkop. Hierdoor sterven de vetcellen. Vervolgens worden ze in de periode na de behandeling door het lichaam afgevoerd. Stoort u zich aan hardnekkige vetophopingen in het lichaam die maar niet weg willen? Deze niet-invasieve behandeling is dan een veilige en makkelijke manier om overtollig vet kwijt te raken. De gebieden die behandeld kunnen worden zijn onder andere:

Taille, heupen, bovenarmen, borstomvang, buik, billen (rand onder en rond de billen), dijen, binnenkant knieën, borsten (alleen bij mannen) en onderkin.

  • Kuur 5 sessies Cryo – € 640,-
  • Kuur 9 sessies LPG endermologie en 5 sessies cryolipolyse – € 1.320,-

60 min.

€ 165,-

Afspraak maken

Acupunctuur (EndermoPuncture)

Deze behandeling is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze, specifiek op de acupunctuur punten. De EndermoPuncture activeert verschillende energiebanen in het lichaam, waardoor organen of orgaansystemen ondersteund worden. Ook werkt deze behandeling op de energiebanen (sympathicus en parasympathicus), ofwel het gas en remsysteem van het lichaam.

De behandeling wordt uitgevoerd door middel van het nieuwste (medische) LPG endermologie systeem de Alliance®. De behandeling zelf is zeer ontspannend en zorgt ervoor dat u weer op een dieper niveau kunt ontspannen. Het hele systeem wordt gekalmeerd.

Voor het lichaam wordt er gewerkt op de meridianen, diverse punten die je kunt stimuleren om energie weer beter te laten doorstromen. Specifieke zones die behandeld worden staan in verbinding met de organen.

Na de EndermoPuncture is het lichaam beter in staat om tot rust te komen. Hierdoor is de kwaliteit van de slaap beter en kan het lichaam ‘s nachts in alle rust herstellen en bouwen. De aanmaak van collageen verloopt voornamelijk ‘s nachts.

60 min.

€ 85,-

Afspraak maken