Pigmentvlekken & Melasma

– because we love skin –

Pigment verwijderen

Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekken of een zwangerschapsmasker (melasma) kan een heel oneffen beeld geven. Wil jij graag een egale huid? Dat is mogelijk! Een pigmentbehandeling bij ons wordt veelal door de zorgverzekeraar vergoed. Ook met een getinte/donkere huid kun je een medische peeling ondergaan. De huidtherapeut zal tijdens het intakegesprek een persoonlijk behandelplan opstellen.

  • Smal gebied – € 85,-
  • Middelgroot gebied – € 150,-
  • Groot gebied – € 175,-

v.a. € 85-

Afspraak maken

Cosmelan®

Cosmelan® is de baanbrekende behandeling op het gebied van depigmentatie van de huid om de meest ernstige en resistente huidoneffenheden te behandelen.

Bij de prijs zit een pakket met nazorgproducten inbegrepen.

€ 750,-

Afspraak maken

Dermamelan®

Dermamelan® is de medische depigmentatiemethode die werkt door vlekken geleidelijk en effectief te verwijderen door in te werken op het pigment dat zich op het huidoppervlak heeft opgehoopt en op de celwortel van het probleem, voor een completer en langduriger resultaat.

Bij de prijs zit een pakket met nazorgproducten inbegrepen.

€ 950,-

Afspraak maken

Jeunesse Special Abonnement

Een abonnement waarbij u € 105,- betaald en € 150,- als maandelijks tegoed ontvangt. U bent vrij om te kiezen welke behandeling u wilt afnemen per maand of welke producten van de Jeunesse productlijn wilt aanschaffen.

Voorwaarden: Dit abonnement is na 1 jaar, maandelijks opzegbaar. Met een opzegtermijn van één maand. Het tegoed blijft maximaal twee maanden staan en kan niet worden meegenomen naar een derde maand.

€ 105,- per maand

 Spelregels

  • Het bedrag wordt maandelijks automatisch geïncasseerd.
  • Extra’s kunnen altijd los worden bijgeboekt en dienen in de huidkliniek direct betaald te worden.
  • Bent u verhinderd? Graag 48 uur van tevoren afmelden, tijdens onze werkdagen. Anders vervalt helaas de afspraak voor de desbetreffende maand.
  • Bij opzeggen van het abonnement dient er rekening te worden gehouden met één maand opzegtermijn.
  • Het abonnement is persoonsgebonden.