Tatoeage verwijderen

– because we love skin –

Tatoeage verwijderen (Tattoo Removal) – Hilversum

Een tatoeage wordt gezet op het moment dat je ervan overtuigd bent dat je deze voor de rest van uw leven wil houden. Er kunnen allerlei oorzaken zijn, waardoor je spijt krijgt van een tatoeage of permanente make-up. Gelukkig bestaat er nu een veilige en effectieve methode om je tatoeage te verwijderen. Wij werken met 2 verschillende q-switched Nd:YAG-lasers en hebben meer dan 20 jaar ervaring met het verwijderen van diverse inkt kleuren / tatoeages.

De behandeling met de geavanceerde laser’s laat jouw tattoo veilig en snel verdwijnen. Ook als je een cover-up wil laten zetten is tattoo laseren erg geschikt; zo wordt het resultaat van de cover-up mooier en weet je zeker dat er van je oude tattoo niks meer te zien is.

v.a. € 75,-

Afspraak maken

Onze huidtherapeuten zijn goed opgeleid en werken voor tatoeage verwijdering met de nieuwste medische apparatuur. Zo ben jij er van verzekerd dat tatoeage verwijderen veilig gebeurt en hoef je niet bang te zijn voor littekens of tegenvallende resultaten, jouw tatoeage nog sneller, beter, veiliger én met minder downtime kunnen verwijderen. Hierdoor kan het aantal behandelingen die nodig zijn om de tatoeage helemaal te verwijderen veel minder zijn!

Met de krachtige laser wordt de inkt van jouw tatoeage kapot geschoten, waarna het lichaam de deeltjes vanzelf opruimt. Permanente make-up wordt op een vergelijkbare manier als een tatoeage gezet en onze laser zetten wij dan ook in bij een behandeling permanente make-up verwijderen.

Net als dat het zetten van een tatoeage niet geheel zonder pijn gaat, kan ook tatoeage verwijderen als pijnlijk worden ervaren. Om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken, maken we gebruik van een speciale koeling tijdens en of na de behandeling. Zo wordt de behandelervaring voor tatoeage verwijderen zo pijnloos mogelijk. Door de plek van de tatoeage te koelen tijdens de behandeling blijft er ook minder warmte achter in de huid. Hierdoor zal de plek sneller genezen. Tijdens en kort na de behandeling kan je een branderig gevoel ervaren op de behandelde plek. Dit gevoel verdwijnt snel en volg goed het met de nazorg advies van onze therapeuten op.

Met onze lasers en jaren ervaring heb je:

  • Minder pijnlijk dankzij speciale koeling
  • Altijd behandeld door een medische huidtherapeut
  • Minder kans op littekens
  • Minder kans op complicaties
  • Ook voor gekleurde tatoeages mogelijk