Voedsel intolerantietest

– because we love skin –

Hoofdpijn, een opgeblazen gevoel of buikpijn? Voelt u zich regelmatig moe en traag? Dit kan simpelweg door een voedselintolerantie komen. Misschien is een voedselintolerantie test iets voor u! De testen zijn gebaseerd op een breed scala van ongeveer 600 producten, inclusief etenswaren en non-food producten.

Het identificeren van de producten waar u intolerant voor bent is van belang. U kunt stappen ondernemen om uw eetpatroon te veranderen of situaties te vermijden, waarin bepaalde chemicaliën worden aangetroffen. Veel mensen geloven dat er een intolerantie aanwezig is voor bijvoorbeeld lactose of gluten, maar na het testen blijkt een andere stof de problemen te veroorzaken. Uiteraard begeleiden wij u gedurende dit proces en is een eventuele combinatie met het gezondheidsprogramma aan te raden.

Algemene intolerantiesymptomen kunnen zich voor doen bij de spijsvertering, zoals een opgeblazen gevoel, een overmaat aan gas en zelfs diarree, maar ook vermoeidheid, hoofdpijn en huidirritaties zoals eczeem. Indien u last heeft van één van deze symptomen is het handig om actie te ondernemen.

€ 170,-

Afspraak maken

Interessante feiten over intoleranties:

Wetenschappers zien haaranalyse als een van de meest interessante materie voor ontwikkeling, omdat haarmonsters een langere geschiedenis hebben dan bloed of urine.

De testuitslag geeft een mooi beeld van uw lichaam en op welke stoffen het beste reageert.

Wij bieden u alles dat u nodig heeft voor het verbeteren van uw gezondheid en levensstijl.