Facials

– because we love skin –

Jonge Godin

De Jonge Godin behandeling streeft naar huidverbetering. Keer op keer stimuleren we de huid weer om te verbeteren. Weg met de grauwe tint en verwelkom de gezonde glow. De behandeling is geschikt voor een huid die begeleiding en/of huidverzorging nodig heeft. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige apparatuur. Dit maakt de Jonge Godin acht keer intensiever dan een reguliere behandeling zonder apparatuur. Ga daarom voor een duurzame behandeling met hoogwaardige apparatuur van Jeunesse. Laat uw huid door middel van de Jonge Godin regelmatig goed reinigen en verzorgen.

Jonge Godin Deluxe behandeling

De Jonge Godin wordt bij de Deluxe behandeling uitgebreid met een bindweefsel- en cupping massage. Een heerlijke behandeling waarbij wordt gezorgd voor extra stimulans van de huid en ontspanning.

Beide behandelingen kunnen ook met voordeel in een abonnementsvorm.

Standaard

60 min.

Prijs

€ 95,-

Deluxe

90 min.

Prijs

€ 170,-
Afspraak maken

Jonge God

Bij de Jonge God behandeling is het van belang om de mannenhuid weer in topconditie te krijgen. Weg met ingegroeide haren en een onverzorgde grauwe huid. De mannenhuid verdient de juiste aandacht en snakt ook naar huidverbetering. Keer op keer stimuleren wij de huid om te verbeteren en te versterken. Ga daarom voor een duurzame behandeling met hoogwaardige apparatuur van Jeunesse. Een royal-treatment voor de heren onder ons. Laat uw huid met de Jonge God regelmatig goed reinigen en verzorgen. Dit kan in een abonnementsvorm.

Jonge God Deluxe behandeling

De Jonge God wordt bij de Deluxe behandeling uitgebreid met een bindweefsel- en cupping massage. Een heerlijke behandeling waarbij wordt gezorgd voor extra stimulans van de huid en ontspanning.

Beide behandelingen kunnen ook met voordeel in een abonnementsvorm.

Standaard

60 min.

Prijs

€ 95,-

Deluxe

90 min.

Prijs

€ 170,-
Afspraak maken

Zuurstoftherapie

Tijdens de zuurstoftherapie wordt er 98% zuivere zuurstof in de huid geperst en geïnhaleerd. Dit resulteert in meer gezonde huidcellen, waardoor de huid er gezonder uitziet. De huid ziet er direct voller uit. Zuurstof werkt als ‘openzetter’ van de poriën voor de microcirculatie en de cel vernieuwing. Uitgekiende werkstof preparaten met werkzame stoffen kunnen in de diepere huidlagen doordringen en samen met de zuurstof hun kracht ontplooien. Deze behandeling verbetert de cel functies, doorbloeding, collageenproductie, huidelasticiteit, hydrateert de huid, verminderd de rimpels en herstelt het volume van de huid.

60 min.

€ 130,-

Afspraak maken

Hydro Facial

De Hydro Facial behandeling bestaat uit 3 tot 5 stappen om de huid in een optimale gezondheid te krijgen.

 1. Reiniging & Peeling
  Creëert een nieuwe huidlaag met een zachte en ontspannende dieptereiniging.
 2. Extracties & Hydratatie
  De poriën worden pijnloos en diep gereinigd. Tegelijkertijd wordt de huid gevoed met vocht-inbrengende ingrediënten die de huid intens hydrateert.
 3. Voeden & Beschermen
  Tijdens de laatste stap wordt de huid verzadigd met hyaluronzuur en peptiden boosters met intensieve werkstoffen door middel van lymfedrainage om de huid te voeden, beschermen en een gezonde glow te realiseren.

De Hydro Facial behandeling kan nog effectiever gemaakt worden door de toevoeging van LED-lichttherapie. De behandeling werkt preventief voor het behoud van een mooie, gezonde en stralende huid. De behandeling kan het hele jaar toegepast worden en is geschikt voor ieder huidtype. Daarnaast is het ook geschikt voor de (zeer) gevoelige huid. De Hydro Facial kan ook in combinatie met bijvoorbeeld needling en LPG endermologie.

60 min.

€ 129,-

Afspraak maken

DMK Enzyme Treatment

De unieke Enzyme Treatment ook wel bekend in Amerika als DMK Treatment, is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is speciaal ontworpen om de algehele gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Na de eerste behandeling is er 70% aan gifstoffen afgevoerd. Verder zorgt de behandeling voor een betere bloedcirculatie, hoger zuurstofniveau voor een egale tint en stevigere huid. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, enzymen, peptiden en vitaminen.

Dagelijks komen wij in aanraking met vervuilde lucht, uitlaatgassen, bespoten voedsel en (eventueel) medicatie. De huid ontdoet zich door de behandeling van al deze gifstoffen die zich jaren hebben opgeslagen in het weefsel. Gedurende de behandeling wordt er 98% zuiver zuurstof geïnhaleerd, waardoor zowel het lichaam als de huid een zuurstofrijke boost krijgt. Wij zetten de behandeling in voor: anti-aging, aanmaak van collageen en elastine, afvoeren van afvalstoffen en toxinen, verhelderen van hyperpigmentatie en het reguleren van de talgproductie bij acne of een te vette huid.

90 min.

€ 145,-

Afspraak maken

Skin Treatment Menu – Extra’s

Naast intensieve behandelingen bieden wij ook de volgende opties aan als extra’s. Deze extra’s zijn alleen te boeken bij een behandeling:

 • Cupping & bindweefsel (20 minuten) € 45,-
 • Microdermabrasie (30 minuten) €25,-
 • 98% Zuurstoftherapie * € 25,-
 • Brow shaping & tinting * € 25,-
 • Lash tinting * € 15,-
 • Huidoneffenheden verwijderen € 85,- (1-2 plekjes/small gebied)
 • Wax behandelingen * vanaf € 10,-
 • Eclat+ lichttherapie (24 minuten) € 32,50

Vraag hiernaar!

* Deze extra’s kunnen last-minute worden geboekt.

ONZE SKIN CARE PRODUCTEN