Peelings

– because we love skin –

Medische peeling

Een medische peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag wordt verwijderd. Oppervlakkige rimpels, acne, pigmentatie en littekens kunnen door middel van deze techniek verbeterd worden. Daarnaast ziet de huid er fris en egaal uit. Wij maken gebruik van diverse (medische) peelings: Trichloorazijnzuur (TCA), Glycolzuur, Fruitzuur, Melkzuur en nog veel meer. Een mix van peelings behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is ook een zomerpeel mogelijk door middel van carbontherapie of PRX T33. Bespreek de verschillende opties met ons.

Ook hyperpigmentatie & melasma kunnen goed behandeld worden met Cosmelan® en Dermamelan®

30 min.

€ 175,-

Afspraak maken

Dermablading

Dermablading, ook wel bekend als dermaplaning wordt bij ons altijd gecombineerd met twee andere technieken. Tijdens de behandeling wordt er op nauwkeurige wijze een medisch mesje over de huid heen gehaald. Hierbij worden de dode huidcellen en overtollig donshaar verwijderd van het gezicht. Dit zorgt ervoor dat de huid er glad uitziet, maar ook glad aanvoelt. Het creëert direct een mooie glow. De behandeling is te vergelijken met een peeling, maar zonder het vervellen. Dermablading is ook geschikt voor de (zeer) gevoelige huid.

60 min.

€ 175,-

Afspraak maken

PRX T33

Ziet uw huid er dof en vermoeid uit of heeft u last van een verouderde huid? Geef uw huid dan een herstellende oppepper. De PRX-T33 is een huid verbeterende behandelmethode en wordt ook wel de no-needle-skinbooster genoemd. De huidstructuur en conditie verbeteren en het verouderingsproces wordt vertraagd, zonder de huid te beschadigen. Daarnaast wordt de huid ook aangezet tot de aanmaak van elastine en collageen.

De behandeling kan ook afgenomen worden in kuurverband van zes behandelingen. De prijs bedraagt dan € 500,-.

30 min.

€ 125,-

Afspraak maken

Jeunesse Special Abonnement

Een abonnement waarbij u € 105,- betaald en € 150,- als maandelijks tegoed ontvangt. U bent vrij om te kiezen welke behandeling u wilt afnemen per maand of welke producten van de Jeunesse productlijn wilt aanschaffen.

Voorwaarden: Dit abonnement is na 1 jaar, maandelijks opzegbaar. Met een opzegtermijn van één maand. Het tegoed blijft maximaal twee maanden staan en kan niet worden meegenomen naar een derde maand.

€ 105,- per maand

 Spelregels

  • Het bedrag wordt maandelijks automatisch geïncasseerd.
  • Extra’s kunnen altijd los worden bijgeboekt en dienen in de huidkliniek direct betaald te worden.
  • Bent u verhinderd? Graag 48 uur van tevoren afmelden, tijdens onze werkdagen. Anders vervalt helaas de afspraak voor de desbetreffende maand.
  • Bij opzeggen van het abonnement dient er rekening te worden gehouden met één maand opzegtermijn.
  • Het abonnement is persoonsgebonden.